Over mij

zenstudio, yogastudio Terheijden, yoga Terheijden, mindfulness, klankschalen, klankschalensessies

Hi! Ik ben Wendy, het gezicht achter de Zen Studio!

De studio is mijn ultieme zen-plek. Eentje die ik met jou mag delen! De studio is in 2021 gebouwd en staat op onze eigen grond. Het idee om, naast een nieuwe schuur, een extra ruimte te creëren is ontstaan omdat ik “iets” met mijn passie voor yoga, schrijven en een mindful leven wilde gaan doen. Een eigen ruimte leek me heerlijk!

Mindful

Ik ben getrouwd en een mindful mama van drie fantastische kinderen. Ik heb 15 jaar lang gewerkt als sportinstructeur en lifestylecoach en veel ervaring in het geven en opzetten van groepslessen. Mensen motiveren en inspireren is een passie!

Mijn diploma’s voor Fitnesstrainer A en B, Allround Groepslesdocent en vele andere sportprogramma’s heb ik dan ook met veel enthousiasme gehaald. De opleidingen Power Yoga, Mat Docent Pilates, Hatha Yoga 50h kwamen daar later nog bij en zorgden voor veel verdieping en mindfulness in mijn lessen maar ook in het dagelijks leven.

Verder…

Ook werk ik al 11 jaar met veel plezier bij de Efteling. Het volgen van mindfulness cursussen en bezig zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling ging daarnaast door. Ik volgde o.a. een cursus Yoga en Chakra’s, Werken met Kristallen, haalde mijn Reiki 1 certificaat en sinds dit jaar verdiep ik me ook in soundhealing.

Daarnaast ben ik ook gek op schrijven. In 2022 haalde ik mijn diploma voor de opleiding Creatief Schrijven en sinds 2015 heb ik mijn eigen blog. Ook schrijf ik voor verschillende platformen en voor de afdeling Interne Communicatie bij de Efteling.

Zen Studio

De studio is een overkoepelende plek geworden voor alle mooie dingen die ik er kan doen. Hier combineer ik mijn jarenlange ervaring in de sport- en bewegingsbranche met bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Natuurlijk kun je je op deze site inschrijven voor fijne activiteiten, maar je leest ook artikelen met tips om meer zen in jouw leven toe te passen.

En er zijn nog veel meer toffe ideeën voor de Zen Studio, dus blijf zeker volgen!

Ik wens je elke dag een beetje zen toe!


Wendy

de zen studio, yogastudio Terheijden, workshops, yogalessen, yoga workshop, body en mind, bewustwording, zenstudio, logo